dilluns, 26 de novembre del 2018

FEM-HO....!

Xiquets i Xiquetes
Ningú no va dir que seria fàcil,
tampoc ningú no va dir que seria ràpid,
tal i com estan les coses, jo penso que en tenim per un bon temps,
no sé quant, perque ni sóc endevinaire i ho pretenc.....!
Els catalans, mai ho hem tingut fàcil, ja sigui per una o altra raó, sempre hem patit.
La repressió, la revenja, l'odi, l'espoli, les humiliacions, les matances...........tot, tot ens ho han fet i nosaltres ens hi hem tornat, és clar que sí, però el nostre enemic, encara que curt de gambals, és molt fort.....!.
El nostre enemic és el feixisme, el nostre enemic és poderós perquè és l'amo de la força bruta, i la força bruta no es combat amb bones paraules, ni amb bons sentiments, ni tampoc es combat amb seny i balls i castells humans, ni tampoc es combat al Parlament perquè senzillament el nostre Parlament no és sobirà encara que ens ho digui un paper, ja ho hem comprovat com no ho és, oi?........., la força bruta d'un Estat feixista només es combat d'una forma, AL CARRER...!
Amb això no vull dir que nosaltres ens hem de posar al seu nivell de violència i brutalitat, i és clar que no....!, ens continuarien guanyant, ells són forts i nosaltres no, nosaltres només tenim el cervell i l'hem de fer servir.
Nosaltres hem de trobar la manera de guanyar-los allà on ells són febles, i en aquestes altures, ja tots sabeu a què em refereixo, oi?, exacte, hem d'ofegar la bèstia, si l'ofeguem econòmicament, ella sola caurà, pensem que ja va ferida de mort de fa molt temps, només li cal el cop de gràcia final......!

VISCA LA TERRA LLIURE //*//

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

En record a un bon amic, Bona sort, amic Marià

 Entre mars de llums, una espurna plora, és el dolorós comiat d'un temps passat.   Ombrívoles paraules s'amunteguen crepitants, i en...