dilluns, 14 de gener del 2019

Qui és què i què és qui?

Aquests sapastres del Partit Popular ens diuen, contents i cofois, ells, que son el partit de centre, que ells han estat capaços de negociar tant amb la dreta com amb la esquerra..........COM...? PERDONI...?
A veure, si el Partit Popular és el centre, aleshores la dreta, qui és..? VOX...? homes i dones peperos, dreta si que son, però ULTRA, MOLT ULTRA......!
Ara, seguint amb el raonament, em volen explicar, si us plau, que amb això de la esquerra ja m'he perdut, qui és la esquerra, aquí...? AHHHHHH, CIUDADANOS ÉS LA ESQUERRA......!, perdonin-me, però ara mateix se m'acaba de fer un nus mariner al cervell que no el desfarem ni a hòsties...!
És a dir que, Ciudadanos C'S, el partit del senyor Rivera, la nostra barbie del prussés i dels conseiés Arrimadas, el nou i flamant vicepresident de Andalusia Marín, el conegut de tots per haver estat capaç de pertànyer a tots els partits polítics possibles, anant de esquerra a dreta passant per tots els mitjos Girauta.........M'ESTAN DIENT QUE AQUEST PARTIT ÉS LA ESQUERRA....?
Aleshores el PSOE què és, un partit comunista de la sòviet leninista....? I PODEMOS...? aquests què son...? i IU...?
Ara ja no sóc capaç de definir cap dels partits independentistes catalans, bascs, gallecs, canaris....., no sé com els qualificarien, vostès.....? partits extraterrestres......? Vaja...!, què fàcil és donar nous significats als mots, oi...? VISCA LA LLENGUA DE L'ALTIPLÀ TAN VERSÀTIL, ELLA....!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

En record a un bon amic, Bona sort, amic Marià

 Entre mars de llums, una espurna plora, és el dolorós comiat d'un temps passat.   Ombrívoles paraules s'amunteguen crepitants, i en...